ärsyttävä päivä.

heräsin kahdeksalta mutta kävin vaan kääntymässä olkkarissa ja menin mandariinin ja valittujen palojen kanssa takas sänkyyn. tarkoituksena oli kyllä vaan makoilla peiton alla ja olla rasittamasta maailmaa sen enempää, mutta nukahinkin ja heräsin vasta puoli yheltätoista.

lähin sitte reippailemaan kaupungille työkkäriin ja postiin. meinasin lähtee äitillä käymään mut alko väsyttää ihan hirveesti. haukottelin noin 30 sekunnin välein ja luulin että en pääsis hereillä kotiin. taas olkkarin kautta nukkumaan vähäks aikaa. heräsin kissat hiuksissa...

nyt on pää kipee. mulla on näköjään joku niskahärö ku tuntuu että se ei ois oikeen missään kunnon asennossa ikinä.

ainiin ihanasti ilmoitettiin tänään että jos ei oo verokorttia ylihuomiseen mennessä työnatajalla niin mun viimesestä palkasta viedään 60%. ei tässä mitään jos kyse ois normaalista palkasta ku vähästä ei voi viedä ku vähän, mut tässä palkassa on lopputili ja talvilomapäivät. että parasta ois että postisedät ja tädit ois oikeen hyvällä päällä tänään ja huomenna että mun kallisarvoinen kirje menee perille. *persnuolio*

 

käytiin lopetuttamassa kissoja kaverin kanssa.:( ensin nuorempi kisu jolla oli valeraskaus ja sen seurauksena sai kohtutulehduksen. sen lopettaminen ei ollu ollenkaan kivaa koska se eläinlääkäri kämmäs sen jotenki ja kissan kuolemaa kattominen ei ollu mitään mitä se eläinlääkäriohjelmissa on. kissa oksens suolenmuotosen mötikän kiinteetä ruokaa ja lakkas hengittämättä. sit hetken päästä otti tosi paljon happea ja taas oli hengittämättä. sitte alko kissan sydämen ettiminen joka löytyki lopulta ja kissa pääs autuaammille mouruamis maille.

 

päättivät vielä viedä sen vanhemman kissan lopetettavaks joka kärsi keuhkosyövästä. tällä kertaa en ollu paikalla ku se tapahtu koska hoidin kaverin lasta sillä aikaa. mutta se oli kuulema menny paljon paremmin  sitte. hyvä niin.

sligi lupas täks päiväks makaronilaatikkoa mut ei oo näkyny :( ehkä sitte huomenna ku se lupas käyä shopissa.

 

toodeloo!