Haluan toki jo tässä vaiheessa sanoa että joo: on kissat ihania. that being said...


 

1234269996_IMG_0147.JPG

istut siis pimeässä huoneessasi ja googletat kissan hankintaan liittyviä juttuja. Olet mahdollisesti juuri kotoa pois muuttanut opiskelijapolo, joka haluaa yksiön pahaseensa seuraa. Tai ehkä olet alaikäinen pieni hevostyttö joka on koko elämänsä rakastanut kaikkia eläimiä. Ehkä kuulutkin animaliaan tai green peaceen ja haluat perustaa kissalan, tai löytäeläinkodin. Tai vielä mukavampaa, hakea sellaisesta kissan.

Oli miten oli tässä muutama neuvo kissan hankintaan. jos sinulla ei ole aikaa lue pikaversio: ÄLÄ!

 

tässä pidempi lista asioista joita sinun tulee miettiä, ja mielellään vielä jonkun kanssa joka jo omistaa kissan tai useampia, että moniko kohta pitää paikkaansa.

* Karvat 

Karvoja ei ole pelkästään kissoissa. lähes kaikessa elollisessa ja elottomassa maanpäällä ja pian myös sinun kotonasi kaikki on kissankarvojen peitossa. Miltä tuntuisi esim. leivän syönti kun joka välissä pitää olla pinsetoimassa karvoja voista? Karvoja löytyy myös harmittavan usein huulista ja hampaiden välistä, nenässä räkäpallerossa kiinni (saisko lääkäriin aikaa? mun nenä kutisee uloshengittäessä) Ja kyllä: kaikista vaatteistasi? sitäkö haluat?

1234269826_tidididrititii.jpg

* Omistatko jotain tärkeää?

Jos se on särkyvää älä nosta sitä mihinkään mihin kissa ei pääse. se nimittäin pääsee kyllä. jos se ei ole särkyvää älä piilota sitä, kissa löytä sen ja hajottaa sen. Onko se ehkä kaluste? tätä ei tarvitsekkaan selittää. (päivän saldo: ruusut jotka sain mieheltä koska se sääli mua, kaks kerää hahtuvalankaa varmaan siks että mä en kutonu kissoille niistä housuja, fammolta peritty kasvi joka oli hyvää pizzan päällä katkarapujen kanssa... ) pääsääntö on: jos se liikkuu, kissa syö sen, jos se ei liiku kissa haluaa liikuttaa sitä.


* Omistatko roskiksen?

tai ehkä jonkun muun apikan johon kissa voi mennä olemaan hetkeksi hengenvaarassa? hanki sellainen, kissan luonteeseen kuuluu vahva itsemurhavietti. Erityisesti johdot on kissojen hampaille elinehto. Mitä vaarallisempi tavara sitä todennäköisemmin sitä ei enää huomenna ole. Mitä vaarallisempi paikka sitä suuremalla todennäköisyydellä kissa menee sinne. vanhan kansan väite että kissa menee piiloon kuolemaan on kaikessa kauneudessaan valetta. miksi ihmeessä mennä mikroon kuolemaan kun voisi kuolla kotisohvalla?

1234269728_Bild 046.jpg

 

 

 

tulossa ihan varmasti lisää. tämä oliki vaan tämän päivän iloja (10.02.2009)

 

tasapuolisuuden vuoksi on tehtävä lista syistä miksi ihmeessä hankkia kissa

*verenpaine

ei enää koskaan tylsää tavallista verenpainetta! hanki uusi vaarallisen korkea verenpaine niinku kaikilla kovilla tytöillä/pojilla on!

* joulu on taas joulu on taas....

...ja kissat voi pukee tontuks....

1234270124_IMG_4402.JPG

*Kissoilla ei oo peukaloo...

Tämän kohdan ymmärtää vasta kun on katsonut kaksi ja puoli tuntia kissan taistelua kaatuneen ruokakupin kanssa jonka sisällä joko on tai ei oo lelu.

 

*osaako kissat nauraa?

Osaa ne.

1234794846_IMG_0015.JPG