Liam tänään : 5800g ja 60 cm :) lonkat ja luut ok, iho ok. ja Liam sai tänään ekan rokotuksen, rotaviruksen. Meillä oli joku toinen neuvolalääkäri ku normaalisti, ja se oli tosi iloinen ku näki kestot meijän vauvalla :) kysyin koska ne selvittää onko Liam värisokee, mut ei ne osannu vastata, lupasivat selvittää, mut ei se varmaan oo ku se seuraa keltasia ja punasia niin hyvin.

kaikki paitsi mä on DT:n konsertissa. :'(sieltä varmaan tuli viesti just, pitääpä kattoo.Tänään meillä kävi vauva, maistelemassa meidän tavaroita, ja tekemässä meille selväks kaikki paikat joiden lapsiturvallisuuteen pitää kiinnittää huomiota. ainaki että neulontapuikot pois pöydältä :D Eli mun ihana kummipoikani Jimi vanhempineen kävi.

eikookki ihana <3

Mun pelistä on huudettu 160€. että ainaki voi olla varma että siitä päästään, eikä ite tartte tehä mitään. haluisin vaan tienata vähän lisää siitä. oh well. oisin mä maksanu siitä ilosta 90€ että sen joku hakee :) löysin unelmataloni, hintaki oli kohillaan, mutta se on lillbyssä, eli tosi kaukana...