ruotsin idols alko pari päivää sitten. eli miehestä ei iltasin paljoo seuraa oo.

lankapulasta en kärsi. paitsi että yhtä lankaa on aina liian vähän, ja tottakai se on jotain kirpparilankaa niin si tiiä mistä saa lisää. ostin tänään kaks kerää syksysiä värejä, joista tulis ehkä hieno kaulahuivi tai vastaava, mutta puikoilla tylsä villapaita. huoh.  Sukkia mä saattaisin haluta tehä jos osais neuloa kuvioita. mutta osaamiseen se sitte kaatuuki. sit ku ei keksi mitään kaikki hyvät langat menee johonki "nyt teen isoäidin neliöitä ihan hirveesti ja kasaan niistä viltin" projekteihin jotka kaatuu siihen että mä tosiaan neulon vaan yhen palan ja en jaksa enempää tai keksin jotain muuta.

pitäs jotain lahjaaki keksiä isäpuolelle ja siskolle. muttakun.... en tiiä enää mistä sisko tykkää (esiteinistä teiniksi vaihe menossa) ja isäpuoli hankkii ite kaiken mitä se haluu. vaikee keksii jotain mistä se tykkää ja ei oo ennen kuullu mitään.

vituttaaki ihan hirveesti muutenki.

eilen luulin tehneeni hyvää ruokaa ihan hatusta vetämällä. kiehautin riisiä, lisäsin vihanneksia, laitoin vuokaan ja kanankoipia päälle. sen sekaan ruokakermaa, tomaattipureeta ja valkopippuria. oli ihan älyttömän hyvää, mutta se kelpaski vaan mulle. tuo yks on näköjään jollain saarioisten mikropitsa dieetillä. väkisin tuli perheemme kuolemattomat sanat mieleen "ja mähän en tätä paskaa syö"

sit täällä haisee ihan hirvee myrkyypesuaine! joku mukamas sitruuna mister muskeli aine. ja mies ei tunnusta että se on se joka on spruutannu sitä tököttiä joka paikkaan. joo ei ku ittestään tää kämppä haisee!

Kirpparilla pääsin käymään veljen kanssa tänään. se metsästi sinisiä sammareita jo ties monennetta viikkoa ja viimein löysi! ne oli vaan vähän isot. mä löysin siis sitä lankaa, sopivat housut (inhotti ostaa kokoa isommat housut, mut minkäs teet ku on 10 kg jäljellä raskauskiloja) ihan ok hienon villapaidan ja apteekkarin salmiakkeja. näin kans kummivanhempani ja ne oli nähny mut pari viikkoa sitte, ja miettiny että "onkohan tuo Caro, ei se voi olla ku tuo oli selvästi raskaana" että ei se oo pelkästään minä ja systeri jolle suvun kuulumiset ei kuulu.

nyt alkaa silmiä särkeä. öitä!