Hellurei ja hellät tunteet. nyt ollaan tultu kotiin tampereelta tätilästä :)

Hauskaa oli! paitsi kirsikkaparoilla, ne oli liemessä ( ha haaa! ho ho hoo... väsynyttä huumoria :D

Mukaan tuli vaikka mitä. hulinoilta sain ostettua vaippoja ja imuja niin että me pärjätään lopun elämää, jos ehjinä pysyvät, ja miks ei pysyis. nyt vaan lisää lapsia tekemään :D ostin myös haalarin jota oon pitkään kuolannu pojalle. joustofroteinen ruskee-oranssi raidallinen, trumpettilahkeinen tottakai! ja ihanan kimperin pipon <3 kuvia tulee myöhemmin. niin ja Manymonths tossut! jess!

kankaita käytiin kuolaamassa, mutta just sillon sisäinen nuukiainen otti vallan :/ sain kuitenkin ostettua oranssia hihanpääkangasta (mikä sen nimi nyt on?) Resorikangasta! ja finnlaysonin verho ihanassa kukkakuosissa. siitä on tänä aamuna valmistunut kaksi pyykkikassia.

tässä nämä ovat valmiina:

 

Ja tässä roikkumassa pyykkilaudalla:

 

mutta nämä saavat kodin mun omasta ratulastani, sievin markkulasta. sinne saa kätevästi kaikki pesuaineet ja pefletit eikä kaiken tarvi olla esillä.

Ihanaa ku joku oli mua kaivannu. Rakas mieheni oli tehny mulle taco piirakkaa, ja sain jopa syliä ku tulin kotiin <3 Ja liam sai leikkikaverin, vaikka nukkumaan piti mennä. Liam oli anninalla ettiny "appaa" ja "tsidiä" (kissaa) ja sai heti arinkoisen ilmeen naamalle ku näki isin.

 

All-in-all matka meni hyvin. ajattelin että noinkohan se on niin helppoa, varsinkin kun Liam oli räkänen, ja muutenkin ollu känkkäränkkä pari päivää. hyvin meni ja liinaillessa oli helppo liikkua kaupungissa ja kaupoissa. kamalaa jos ois pitäny kaikkien kauppojen kohalla nostaa poika pois vaunusta, laittaa takas, kävellä 200 m nostaa vaunuista, nostaa takas... ärgh!