Tultiin jo sunnuntaina kotiin.

voi että sitä paikkaa! sitä on tarkastellu ruusunpunasin lasein jo monta vuotta joten meidän silmissä se näyttää edelleen niin hyvältä ku millaseks mummu sen jätti.Nyt oli pakko riisua ne lasit ja tarkastella sitä paikkaa kriitisin silmin.Niinku olisin ostamassa sitä paikkaa, kuten tulevaisuuden suunnitelmiin kuuluu jos pakko tulee eteen.

Sauna on ihan harmaa entisen punaisen sijaan. pitää maalata.

talon seinistä tippuu kädenpitusia maaliflisuja. pitää maalata

Pihassa kasvaa vaan ja ainoastaan sammalta ja siellä missä ennen oli niin kauniita kukkia kasvaa heinää. uusiks koko piha.

kaks ikkunaa on rikki. pitää vaihtaa.

seinässä on reikä (no aina ollu) mutta nyt se pitää tukkia viimein.

Tuholaiseläimet. pitää häätää.

Makuupaikkoja. pitää lisätä.

Vintti sekasin. pitää siivota.

kesällä sitten.pitää kartottaa talkooporukan määrä, mutta tiedän yhden serkun olevan valmis hommiin, meidän lisäksi :) hienoa!

 

in other news: sormiruokailu sujuu hyvin! Kohta voidaan harjotella lautasen kanssa. Liamilla on paha tapa ottaa se lautanen ja ensin kaapia siitä ruuat pois ja sitten heittää lautasen lattialle. :/ mitähän sille tekis onko ideoita? Lattiat ainakin pysyy siistinä kun poika käy pinsetoimassa kaikki roskat suuhunsa :)

Eilen maalattiin kauniita kuvia faffalle lähetettäväks åålantiin.Ja kyllä lapsi nautti ku sai sotkea, paitsi että ehkä eniten kiinnosti ittensä sotkeminen maaliin ja sitten menä näpertelee vessanpönttöä :D