Boobietoppi, joka on ostettu 2000-luvun alkupuoliskolla on ajan kuluessa menny turhan tiukaks tuolta vatsan seudulta :/ ja paita oli selästä tosi lyhyt, kuten ajan tyyliin kuului (kuka muistaa pyöräilleensä -30 asteen pakkasessa alaselkä paljaana, kun housuistaki kuulu pursuta sitä sun tätä ulos? mä muistan.. ) enihuu... onneks nykyään muoti on menny äitiystävällisempään suuntaan ja turha tursuaminen on unohdettu. silti tykkäsin käyttää tätä toppia silloin kun tisseille on käyttöä. kuten tuli tässä yksi päivä huomattua. miehellekki tokaisin että tästä eteenpäin laitan aina push-upit ja avokaulasen päälle ku meen kauppaan, jos se tarkottaa sitä ettei ite tartte availla ovia. tuli oikeen onnistunu toppi, vaikka pituudesta menis hameesta, kangas vaan on näkyläpivää et jotain pitäs laittaa alle...

Kuvassa kans uutta terassinlattiaa jota tuo miehisempi puolisko on väkerrelly tuohon pihaan siskonsa miehen kanssa. tulee aika hyvä vaikka aika nihkeesti suhtaudun tuohon terassin laajentamiseen. katoksenki ne laitto ja se on ihan jees. siitä kuvia sit ku ollaan laitettu kaikki paikoilleen.

Tämä taas oli ennen typerä kirsikanvärinen sotkan tai jyskin laatikosto joka on joskus ostettu ties minkä säilytykseen. turhaan rumensi tuota pojan huonetta niin ajattelin sen nyt tuunata sisustukseen sopivaks. mitään siellä ei oltu nyt säilytetty niin ei ois haitannu jos ois ihan haturalleen menny. mun mielessä tuo kyllä näytti paljon paremmalta, mutta kuten näkyy tulos on aika hirveä. mutta sen ajatuksen saa kyllä selville tuosta kuvasta. tuo punanen osa on kontaktimuovia, jota laitoin sen sijaan että oisin laittanu paperia kaikkiin, kun sen laittaminen paljastui ongelmalliseksi.huomasin kun laitoin kuvan koneelle että tuo muovi on vähän irti, mutta kun sen nyt kävin painamassa paikoilleen niin kyllä se pysy.tämä siks että olin laittanu saippuavettä pinnalle ennen muovin laittamista, koska sen voi sitte helposti irroittaa ja laittaa takas jos ei (kun ei) menny ihan suoraan. ja kuplatki sai helpommin pois. sit kun se haihtuu niin pysyy ihan hyvin.

tämän olisin tehnyt toisin:

-ostanu tapettia lahjapaperin sijaan.

-kuivannu saippuaveden pois vetämällä muovin päältä ikkunalastalla

-tarkistanu että maali jolla maalasin oli samaa valkosta kun huoneen muissa mööpeleissä.

muuten kaukaa katsottuna ihan hyvä tuli. parempi ku ennen ainaki. nyt vaan että mitä sinne laittaa :D