Nyt oli kyllä kysyntää hellemekolle, kun aamuaurinko päräytti numeron 40 mittariin! Sääliks käy naapurin raskaana olevaa naisparkaa, etenkin kun laskettuaika iloisesti oli ja meni. raukka, ei käy kateeks.

ihmekirpparilta ostamaani lakanaa tarkastellessa idea alkoi itää hitaasti mutta varmasti. Leikkasin aivan liian kapean palan, joka oli about 2 x rinnanympärys, ja ompelin pitkittäin kuminauhaa puolalankana. ompelin erunat yhteen ja tadaa: tissit hätinä peittävä tuubitoppi. oli sekin ihan vilponen :D ja mies tykkäs.

mutta sitten helmaan. leikkasin vajaa puolet kankaasta ihan suoraan vaan, "rypytin" leikatun reunan, nuppareilla kiinni topin alaosaan ja ompelin kiinni.

Ongelmavain että toppiosa ei jaksanut pitää kunnolla ylhäällä helmaa, joten jostain oli olkaimet keksittävä. vanha yöhepene sai luovuttaa olkaimet jotka sopi täydellisesti värin ja tyylin puolesta. sur-rur-rur ja mekko päälle.

ja eikun ulos ilta-aurinkoon valokuvattavaksi.

pieni osa minusta toivoo että huomenna on yhtä kuuma kuin tänään että pääsee hellemekko tositoimiin. hinnaksi koko mekolle tuli kaksi euroa, miinus se uhrattu yöhepene :D

 

haluan vinkata muillekkin: Kuvat on muokattu tällä sivustolla: www.picnik.com/app nopeesti saa kuvat muokattua, ellei kauheen tarkka halua olla ja käyttää photoshoppia, mikä turhaan kuormittaa tietokoneen muistia. onhan photoshop tosi hyvä ja kiva ohjelma, jos sen päälle tajuaa jotain. tuo on nopee ja helppo pienempiin kuvatuunauksiin.