väkertelimpä pojalle syksyksi pipon ihanasta (mutta ällöntuntusesta) Puro batik langasta.

tuli joka ihan passeli vaikka melko soveltaen tein. katoin vaan että tarttee aloittaa 80 silmukalla ja loppu hoitu itsestään.

tässäpä kuvaa miehelle tuunaamastani paidasta, joka kyllä oli "todella hieno ja upee" mutta ei sitte kelvannukkaa :/ mä en sitte enää ikinä tee tuolle miehelle mitään ku se ei kuitenkaan tykkää. Niinpä annan tuon Veljelleni Joonalle joka osaa kyllä arvostaa hyvää yritystä.

Paita takaa:

Huomatkaa lapsicamping taustalla :D on kesän sateet ja tuulet vähän heitelleet telttaa ja koko takapiha näyttää kutakuinki festaritelttakylältä :)

ja paita edestä:

kuvista harmittavasti ei näy semmoset olkakoristesysteemit. no voi voi.

Lisää kuvia. käveltiin mummille pojan kanssa eräänä päivänä ja kerranki oli kamera mukana että pääsi kuvaamaan hautuumaalla asuvaa neitiä. se on jotenki niin kaunis ja kaipaava ja surullinen.

Monesti ihaillu vanhoja hautakiviä, etenki niitä sukuhautoja joissa on upeat aidat ympärillä. mistä onkaan entisaikojen surevilla riittäny rahat ja järki hautojen laittamiseen? ja miksi sitä ei enää harrasteta. kontrasti on valtava uuden ja vanhan hautuumaan välillä.

 

Nyt me mennään herättämään Paa (sligi). vaikka haluisin esitellä teille eiliset kirpparilöytöni. mm. iso pehmoleluapina 1.5€ ja kolme isoa kangaspalaa (oikeesti pöytäliinoja ja lakanoita) 1€/kpl! ehkä joku toinen kerta :)