ollaan äitin kanssa kaavailtu pienen putiikin avaamista. lähinnä vintagetavaroita mutta haluaisin mukaan jotain käsintehtyä. mielessä vilkkuu haavekuvia valkoiseenpuetusta huoneesta jonka nurkassa palaa vanhassa leivinuunissa tuli, ja toisessa nurkassa olisi rekki jossa puuterinvärisiä, pitsisiä refashion vaatteita.

tämän unelman johdosta aloitin tällä viikolla yrittäjäkurssin ja ihme kyllä viihdyn siellä. en koskaan kuvitellut (eikä kukaan joka mua vähääkään tuntee) että minä voisin kiinnostua jostain markkinoinnista, vielä vähemmän markkinatalouden historiasta. mutta tähän asti olen jaksanut istua tunneilla jopa kuunnellen opetusta, ja ahkerasti kirjotellen vihkoon muistiinpanoja. jopa otin ja lukaisin annettuja monisteita vapaa-ajalla!

mutta kyllä on sydäntäsärkevää herättää poika tänäänkin kuudelta, että kerettäis seitsemältä lähteä mummille, jossa poika on ollut hoidossa.onneks tänään ei tarvinut kävellä.

poika on pärjännyt kyllä hoidossa todella hyvin. ei se mua kaipaa ollenkaan :) isäänsä kyllä heti halaa ja pussaa ja käskee leikkimään, ihan kuin ennenkin.isäkausi se vaan jatkuu.

syksy on saapunut myös tänne pohjolaan. mun niin ihanasti kukkinut aurinkonkukka on vaan iso harmaa puikko, muiden kauhtuneiden kukkien ja puskien keskellä. takapihan metikkö näyttää näytönsäästäjältä kun sieltä tasaseen tahtiin tippuu lehtiä.

käsitöitä on valmistunut ihan kamalasti, mutta koska kameran akun lataaminen on niin raskasta touhua kaikkine johtojen etsimineen ja seinään liittämineen että ei ole tullut napattua kuvia.

aloitin viikonloppuna kirkkaan punaisen villatakin teon, ja siitä tulee ehkä niin ihana että sen eteen kannattaa jo ladata akun. muut valmistuneet ovat lähinnä perus kypärämyssyjä ja kaulahuiveja.