nimittäin projektilista.

Täten lupaan tehdä tehtävät projektit seuraavassa järjestyksessä:

1. puikoilla olevat sukat. ainaki sen yhen.

2. koneessa oleva takki sunnuntaiks valmiiks.

3. iggle piggle

4. mahdollisesti se toinen sukka.

5. sligille penaali

6. nupulle peitto (kurssilla)

7. Liamille paitoja.

8. .. ja housuja

 

tästä ihan varmasti puuttuu hirveesti kaikkee. mutta tänään tuli postissa KVK:N paketti jossa oli oranssia velouria ja nyt kun mulla on julkisesti esitelty lista asioista mitä pitää tehä ENNENkun alan tekee mitään muuta. ainaki tuo takki on nyt tärkee kun se tulee lahjaks, mutta nyt ei huvita sitä tehä kun mä ompelin hihan väärin tänään :( kumma miten mä heti luovutan ku joku menee väärin enkä ala sitä heti korjaamaan. sitte tuo eka iggle piggle pitää saada kuun loppuun mennessä valmiiks kun kummipojalla on syntskärit. mielellään niitä sais olla valmiina kaks, koska jos poika näkee että mä teen iggle pigglejä muille niin se tulee mustasukkakseks ja saa traumoja.

nuppupeittoja esitin tehtäväks kurssilla ja vetäjä oli innoissaan. saan minäki tehä jotain hyvää näillä käsilläni välillä ja innostan jopa muita mukaan.

ostin kans kun halvalla sain paksua rumaa froteeta KVKsta :D ei siitä oo mihinkään muuhun ku saunaviitaks. mutta ei sekään niin "vaan" ole. niitä vois tehä parikin, sais viiä mökintapaselle. joustofrotee on mulle siitä syystä niin muistoja herättävää, kun kaskessa pienenä aina saunan jälkeen kietouduttiin joustofroteiseen kylpytakkiin, jotka on siellä kyllä vieläki mutta vintillä tomuuntumassa koinruokana :/ kaikki lapset ne kuitenkin muistaa että en kehtaa niitä kotiinikaan viedä vaikka mieli kyllä tekis.

 

tyhmää kun kesä loppu :/ en osaa nauttia syksyn kauneudesta kun tiiän että kohta on talvi ja kaikki mutista.

muti on muuten pilalle mennyttä pepua :D vai kuuluuko mun "sieviläisenä" sanoa toisinpäin?

jaaha tää menee taas höpinäks. pitääpä lopetella niin kauan ku jaksatte vielä lukea.

 

hyvää yötä ja kivaa viikonloppua.

ja syksyä niille jotka siitä osaa nauttia.

 

p.s ootteko te muut talveen kyllästyneet huomanneet miten maaliskuun lopulla alkaa semmonen positiivinen ja pep kausi? :D heti ku lehessä aletaan näyttää kevätneuleita ja pihankoristusompelmuksia mut täyttää semmonen "hiiii!!" fiilis :D sitä odotellessa.