Varmasti moni itse vaatteit aompeleva äiti on törmännyt ongelmaan että tytöille löytyy vaikka mitä ihanaa ja erikoista ommeltavaa, mutta pojille löytyy korkeintaan sortsit ja paita. No tämä ongelma on ratkaistu tällä:

 

tämä on siis Danan ja Raen aloittama celebrate the boy projekti, johon jokainen saa osallistua (siis sinäkin!) lähettämällä parhaan pojille suunnatun ompelututon tämän vuoden loppuun mennessä joko Danalle tai Raelle. (ohjeet löytyy yllä olevista linkeistä, sieltä jostain)

blogeista löytyy myös viimevuoden tutot joista on ollu ainakin mulle suurta iloa, vielä kun pääsis toteuttamaan niitä.

Asiaan liittyen oonki jo kavereitani kyllästyttäny manaamalla sitä miten pojille ei löydy mitään värikästä. tytöille kyllä on vaikka mitä, vihreestä vaaleenpunaseen, paljon kuoseja joista valita, jopa kivoja tekstipaitoja. mutta koittappas pojille ettiä jotain muuta kuin harmaata,mustaa tai tummansinistä spider man printteineen niin EI! ei löydy, ei ainakaan peruskaupoista joissa hinnatkin on ok. nuukiaisena kun ottaa sydämestä kattoo Myllymuksujen ihania kuoseja ja sitten vahingossa vilkasta hintaa. ok, on meillä yhet myllymuksujen housut ja olen ollut TODELLA tyytyväinen, ei oo mennyt mikskään vaikkapa polvista vaikka ahkerassa käytössä ovat olleet ja kauan.

mitenhän tuunais kengät? kas kun cittarissa oli hyllymitalla kuomaa, mutta tadaa: mustia!

tytöille oli vaaleenpunasia kukkakuosisia, punasia...

en mä halua pukea pientä lasta mustaan ja harmaaseen. vauvojen pitää saada köpötellä menemään oransseissa, turkooseissa, punaisissa, vihreissä, kirkkaansinisissä, pallokuosisissa, raitakusisissa spider manittömissä vaatteissa! eihän tuonikänen edes tiiä mikä spider man on! geez!

 

mutta tuota...

 

huomenna Liam menee fammollensa hoitoon. mulla olis tarkotus saada kangaslaatikkoa tyhjäks kun huomasin pari kuukautta sitten luvanneeni uudenvuodenlupauksena sen tehdä :) hupsista miten tuo aika menee nopeaa...

luitteko te muuten uusinta suuri käsityölehteä? aikasemmin valitin miten tylsä se on vasta-alkajalle joka ei osaa mitään ja omistaa vaan peruskoneen. no nyt siinä oli vaikka mitä kivaa, kannatan ehdottomasti lisää tildajuttuja! vaikka tykkäänki tilda tyylistä paljon, niin ne on helppo muokata pelkällä kangasvalinnalla ihan toisen tyylisiks, joka sopii hyvin lahjaks sellaselle joka tildasta ei niin välitä.iso plussa siivistä, tossuista, pikkupehmoista ja korsetista!

iso miinus kyllä siitä aikasemmasta lehestä :( en siis tilaa lehteä vaan ostan irtonumeroina. viimeks olisin voinukki ostaa, mutta maksoki kympin. joo ja oisin saanu kaupanpäälle lehden joka mulla jo oli. vuptiduu tu juu tuu vaan!

 

jos sitä nyt menis takaisin tuonne sohvalle. puikoilla lahja tärkeälle ihmiselle jolla on kohta synttärit (et sinä annina)

ai niin. ja viime postauksessa kerroin ihanuudesta silloisilla puikoilla. no tuota... siitä tuli vähän iso... heh... ja keittopesukaan ei kutistanu sitä tarpeeks. joten jos jollain on tarvetta rastapipolle niin ottakaa yhteyttä, lähtee halvalla :D mahtuu isompiki pehko.

mutta opimpahan käyttämään ohjeessa annettua pyöröpuikon pituutta. nyt tiiän mihin sitäki tietoa tarvitaan. olisin varmasti nähny että piposta uhkaa tulla turhan iso, ellei puikoit ois ollu tyyliin 15 cm pitkät. nooh..