tippi täppi tippi täppi tää

kone ei suostu tuota kuvaa kääntämään, mut olkoot. neulahuovutin pojalle röllihousut ja tein vielä hännänkin. kuvaushetkellä poika oli nin onnessaan että hännästä en saanu otettua kuvaa kun poika vaan tanssi kohti ja laulo tippi tää tippi tää :D

eilen tein kaverille ihanat hanskat valmiiks. aika tylsät ne on, mutta en oo koskaan tehny niin siistiä kun noista hanskoista tuli. tai lapaset ne on. varmaan johtu langasta, kun niissä ei ollu prosenttiakaan villaa ja en oo ennen lapasia semmosesta tehny. kuvia en viitti nyt jakaa kanssanne kun ne tuli lahjaksi.

nyt on puikoilla jotain todella ihanaa. ainakin nyt se näyttää ihanalta. näytän sitten kun on valmis :)

nyt on kaks päivää ollu tosi hyvä fiilis. jotenki kaikki asiat on liukunu niin hyvin että en oo hermojani menettäny kertaakaan. hassua miten pitkä pinna mulla oli ennen Liamia. tämä ajatus iski muhun tässä yks päivä jotenka se on varmaan se syy miksi mulla on ollu hyvä flow. toivottavasti pysyy päällä etten olis jatkuvasti kauhee hirviöäiti.

ja eilen sain harvinaista luksusta myös. pojat oli punkassa yli tunnin ja minä sain rauhassa neuloa. uskomatonta miten paljon sinä aikana saa neulottua! (eli sen kaverin lapasen loppuun)mies myös instaleeras mulla neulelampun sohvan yläpuolelle että enään ei tarvi pitää keittiönvaloja illalla päällä kun neulotuttaa. lampun sain iskältä joka on varmaan repinyt sen jostain vanhasta laivasta, se on siis pelkkä lautasenmuotoinen loppuunruostunu lamppu johon vaihdettiin johdot. kuvia joskus kun kamera löytyy.

nyt pojalta yövaippa pois ja puuroa nassuun.