jotenkin tämä blogi ei nyt saa oikeaa muotoa. teen, kokeilen ja yritän mut en vaan oo tyytyväinen. mutta täytyy koittaa yrittää vielä, jos olis helpompi tehdä bloggerilla. koittakaa kestää :D

Tein itselleni norosta kämmekkäät, ja mies halus sitte kans. ei muuta ku lankaosastolle valitsemaan lankaa. tottakai valittiin tylsin väri ikinä, joka oli vielä suurimmaks osaks tekokuitua. eihän se ominaisuuksiltaan oo yhtä mahtavaa kuin villa, mutta mies kuitenkin tykkäs. koitin tehdä niistä edes vähän hienot, mutta ite en oo tyytyväinen. kuvassa siis harmaalla.

siskolla oli synttärit ja tein sitten hänellekkin kämmekkäät huopanen mixistä. sitä sattu olemaan kaks kerää niin tein vielä perus kolmiohuivin.

töissä kummitteli. joku selvästi avas ulko-oven mutta kukaan ei tullut sisälle, ja ovi oli kiinni. hetken kuluttua ovi kävi taas eikä vieläkään näkynyt ketään. mies pelotteli että sinne on joku jäänyt ja se odottaa mua siellä tänään :( ei kauheesti huvita mennä :D

takaisin joulutunnelmiin. kuvassa etualalla näkyy veljen mulle tekemä kynttilänjalka. eikös olekkin ihana?! olin kyllä niin liikuttunut ja ylpeä kun sain sen, ehdottomasti yksi parhaista lahjoista ikinä.