Ompelin pari liivimekkoa kaverin lapsen nimiäislahjaksi. toivottavasti tytön äiti ei kerkee käydä täällä kurkkimassa :) Ensimmäisestä tuli hurjan retro, niin tein vielä varmuuden vuoksi yhden vähemmän retron.

noita oli kiva tehä, että eiköhän liivimekkoja ala tursuilemaan koneesta enempi :) kivaa kun näitä tyttövauvoja alkaa ilmestyä, saa välillä söpöstellä niin että päätä huimaa, mutta toistaseks se on ollu vaan kivaa.

Kukikkaassa kuosissa  oli ihana lentäjänlakin ohje, mutta mä en vaan saa siitä mitään :/ jompikumpi osa tulee omituisessa koossa, eikä mikään sovi. kuitenkin vähän muokkailemalla ja antamalla olla sain kokoon lakin, joka kaukaisesti muistuttaa tuota, ja sopii pojan päähän. kunhan saan napin siirrettyä oikeelle paikalle että sen saa kiinnikkin saatan jopa näyttää sen teille.

 

Liam on ihan älytön :D koko ajan se keksii jotain uutta opittavaa, eräänäki päivänä se puki ittelleen vaipan. mitä sitte jos se oli väärinpäin, hyvä suoritus se oli silti :D siitä innostuneena se sitte puki loputki kledjut päälleen. myös anatomian vertailu nuken, tai äidin ja isän kanssa on hauskaa puuhaa. ajatelkaa että kaikilla on napa! ja sormet ja nenä ja silmät... hämmästyttävää :)