eilen tuli vuosi siitä kun plussasin. kauheesti on asiat muuttunu sen jälkeen, meillä ei oo ees sama vessa enää :) tuntuu oudolta ajatella että joskus on ollu elämää ennen Liamia. joskus kauan sitten... ajatuksissa Liam oli jo kauan ennen tuota joulukuun aamua jolloin heräsin kun sligi lähti töihin. olin nähny unta että tein raskaustestin joka näytti jotain epämääräistä. muistin että mulla oli testi kaapissa, josta kerkee mennä päiväys ennenkun raskaudun, joten päätin huvin ja urheilun vuoksi tehdä sen. yhtäkkiä testiin alkoi piirtyä sen normaalin testiviivan viereen toinen haaleaakin haaleampi punainen viiva. herrajumala oli ensimmäinen ajatus jonka sain- mulle on joskus väitetty että ihminen ei voi olla ajattelematta, mutta kun huomasin toisen viivan, lupaan että en ajatellut mitään moneen minuuttiin.

siitä alkoi pitkä 9,5 kuukautta kestänyt ajanjakso täynnä ihmetystä, iloa ja kamalasti huolia. lopputulos on kuitenki just himpun verran enemmän ku mitä osasin odottaa. ei sitä osannu ajatella millanen persoona siellä masussa kasvo. toki toivoin iloista ja helppoa lasta, mutta samalla odotin koliikkista vastarannankiiskiä :) onneks sieltä tuli sopiva sekotus molempia. internetin lapsihoroskooppi kertoo Liamista seuraavaa:

Tyypillinen Leijonalapsi:

on aurinkoinen ja ystävällinen
hänellä on loppumaton määrä energiaa
on enemmän liikkeessä kuin paikallaan
rakastaa pelejä ja urheilua
rakastaa huomion keskipisteenä oloa
on seikkailunhaluinen
odottaa tulevansa palvelluksi
ei pidä vähäpätöisistä puuhista
rakastaa juhlia
on erittäin antelias ja valmis jakamaan omistamansa
 

Leijonalapsen kasvatus:

Nuori Leijona tarvitsee paljon rakkautta ja rehellisiä kehuja. Valheita leijonalapsi ei siedä ollenkaan, eikä epäaitoja kehuja.
Hän tarvitsee yhtä paljon hellyyttä kuin kuriakin: valtavasti halauksia ja kehuja hänen saavutuksistaan.
Hänelle pitää opettaa jo pienestä pitäen, että liika pöyhistely ei näytä arvokkaalta ja se todennäköisesti toimii paremmin kuin kieltäminen, sillä jo pienenä Leijonalle on tärkeää olla menettämättä arvokkuuttaan.
Leijonalasta tulee varoittaa siitä, etteivät kaikki ole yhtä hyväsydämisiä ja rehellisiä kuin hän on ja häntä tulee vahtia olemasta liian luottavainen kaikkia kohtaan.
Leijonalapsen pitää oppia tekemään oma osuutensa kotitöistä, sillä muutoin vanhemmat saattavat löytää käsistään pienen tyrannin. Mikäli tehtäville antaa tärkeät nimet saa Leijonalapsen tekemään vähäpätöisempiäkin tehtäviä.
Leijonalapselle tulee opettaa säännöllinen läksyjenluvun tärkeys, sekä muiden ihmisten oikeudet.
Hänelle tulee opettaa jo pienenä kuinka käsitellä järkevästi rahaa ja kuinka säästää sitä, sillä muutoin hän tuhlaa kaiken heti anteliaisuuttaan.
Useimmat Leijonalapset ovat koulussa huomionkeskipisteitä ja johtajia. Kasvaessaan he rakastuvat usein. Heidän tunteensa ovat suuria ja dramaattisia. Kasvaakseen täyspainoiseksi, hän tarvitsee vapautta, minkä hän käyttää hyvin jos hänen kasvatuksessaan on käytetty paljon rakkautta ja kuria. Leijonatytöt ovat onnellisia tehdessään jotain fyysistä.

on kovasti tutun kuulosta :D

leipastiimpas päivän kunniaksi keksejä. Liam oli ilonen ku sai auttaa leipomisessa, vahtimalla kauhaa sen aikaa.

madde kävi eilen hoitamassa meidän jalat, ja värjäämässä sligin kulmakarvat.saatiin sementit pois munki jaloista. tänään huolestuttaa tjernobyllin tila...

nyt Liam haluu päikkäreille. ehkä kirjotan lisää jotain later...