käytiin yks päivä äitin kans kirppareilla ja kukkakaupassa. yks kirppareista toimii siten että ekoroskin työntekijät kattoo että tuossapa menee hieno tuommonen nyt roskiin, napataan se, ja ne sitte vie sen semmoseen kirppispaikkaan, retroon. siellä mä shoppailin itteni kipeeks mm. tyynynliinoja kankaiks ja retrotakin ohjeen <3 niin ja miehelle kahvallisen kaljakorin B) pussillinen tavaraa 5,50€ ! löysin kaks sellasta ikivanhaa pientä maljakkoa (tyyliin: yhelle kukalle, joka mummolan /mökin ikkunasta voi sellasen löytää) 0.30€ kipale!

Rakennettiin Liamin kanssa aapa-paa (apina iskä) kun meillä oli ikävä. (kesälomaleski)

Yritän urakalla ommella, vaikka vaikeaahan tuo on. onneks miehen lomailu on antanu lmulle ainaki 30 min päivässä tehä omia juttuja. mies ei sen enempää aikaa löydä pojallensa, kun meillä rakennetaan terassia. miks? no siks... mut hieno siitä tulee.

Niin mä ompelen. lähinnä hameita ja muuta myytäväks kelpaavaa. vien siskojen kanssa ne myytäviks maanantaikirppikselle ja jos ei mene niin laitan ne taitomaahan. menee jotka menee ja loput annan tutuille lahjaks :D kelpas tai ei.

tässä nyt ainakin on yksi pienen tytön röyhis hame. tai oikeen pienen tytön röyhismekko. tai vähän isomman tytön tunika. edessä söpö pitsirusetti mut se ei taida kuvasta erottua. tuosta tuli varmaan kaikkein eniten ajatuksella ja huolella tehty vaate jonka oon tehny, ja oon aika ylpee ittestäni. käyn säännöllisesti sitä hypistelemässä ja huokailemassa miten hyvä mä oon :D joo joo...

tässä vielä selvempi kuva.kangas on siis samaa kuin aijemmassa postauksessa hellemekossa.

tein myös toisen vähän isomman hameen eri kankaasta. siinä oli ylpeys menny hattuun ja ei tullu ihan yhtä hyvä ja siisti. kuvaa en nyt oo ottanu.

 

tein miehelle kalastushatun. muuten ois kelvannu muit sisäpuolen kangas oli väärä...eli sillä ei nyt voi kalastaa. kuka haluu?!

se kätteni töistä tällä kertaa. nyt pitää mennä ruokkimaan tuo pikkumies ja laittaa se nukkumaan. vaikka tuosta se riehuu siihen malliin että ei taida uni tulla :D

ai niin Liam sano tänään ekaa kertaa (tarkoituksella) EI:n. tästäkö se alkaa? jäämme odottamaan and i´ll blog you all about it.

 

Öitä!