Syntymäpäivät olivat ja menivät. en kerenny paljoa pillittämään kun täällä ramppas onneks porukkaa koko viikonlopun :) vasta kun viikko alkoi huomasin että ompas se vauveli poikistunu. sehän on ihan niinku pieni poika :D

tässäpä tämä kiikkaa uudella keinuhevosella <3 ja huutelee että "kii... kiii...kii" ja joskus asettelee hellästi nalleja keinumaan ja taas että "kii.. kii"

käytiin otattamassa pojasta yksvuotiskuvia dark art photographylla (http://www.darkartphotography.com käykää kurkkaamassa, aivan henkeäsalpaavan ihania kuvia) ja samalla otettiin meistä kihlakuvat. tällaiset tuli

Niin ja yksi kuva joka otettiin vaan musta pääsi näyttelyyn :D *ylpiö* käytiin kattomassa seki. näyttely oli aivan ihana ja esillä oli myös kuvissa käytettyä rekvisiittaa joka oli kans kiva nähä.

 

tuosta otsikosta. joo. "lapsia kuuluu kurittaa (fyysisesti kurittaa = aga) mutta ei vihasta vaan rakkaudesta" näin sanoo pappi. tämä pappi on onneks ilmiannettu poliisille, mutta saa jatkaa saarnaamista. hienoa. siis järkihän sanoo useimmille että höpön höpö ei lapsia saa lyödä, mutta kuinkas moni menikään sunnuntaina kotiin lyömään lapsiaan? kuinka moni lapsi istu kyyryssä lattialla kun joku, johon niiden pitäs saada luottaa seisoo edessä käsi ojossa valmiina lyömään? rakkaudesta?! kun ottaa vielä huomioon että näiden kuulijoiden perheet ei aina oo kovin pieniä, kuinka moni lapsi itki sinä sunnuntaina? tai sen jälkeen? joo! ja syy miks se pappi oli sanonu noin oli "aiheuttaa keskustelua tästä aiheesta!" JAA! no sitte!

että niin kauan ku jätkä ite ei riko jumalan sanaa niin saa saarnata mitä lystää!??! ei hyvää päivää...raamatun pariin otteeseen lukeneena kehtaan sanoa että missään kohtaa ei lue että julkinen rikokseen yllyttäminen ois jumalan tahto! korjatkaa jos olen väärässä. mut oompahan varma siitä että kirkosta eroaminen oli oikee ratkasu, vaikka asiaa en oo sen enempää epäillytkään.