Näistä kaksi menee pojan kummille lahjaksi.Oli tarkotus vapaalankahuovuttaa jotain Liamin kanssa, mutta muistinkin että  lahjan saaja onkin villalle allerginen :/ jotain piti keksiä, enhän mä voi kauppaan marssia ja OSTAA jotain :D neuvolakortteja Lilli tarttee koska niille on tulossa helmikuussa toinen lapsi :) Tänään on Jimin syntymäpäiväjuhla ja lahjaksi tulee (kirjan ja feikkitatuointejen lisäksi) huopatossut. pohjiin laitoin jarruiksi nimen ja nyppyjä niinkuin jarrusukissa.Oikeassa elämässä ovat huomattavasti sinisemmät kuin kuvassa.

Käsityökurssilla ollaan huovutettu saippuoita (alemmassa kuvassa sinisellä ja oranssilla). Niistä tuli ihania ja voisin kuvitella huovuttelevani enemmänkin kunhan joulu tästä lähenee.

Rasioita tuunattiin jo aikaisemmin. pyöreä rasia on päällystetty huopuneella villapaidalla ja pitsillä. toinen on muumiaski jonka mies käski päällystää miehekkääksi :D mitä? ei muumimamma kelpaa? :D ei sitä silti ole tullut käytettyä...

Saanko esitellä ruusan? uuden ja ensimmäisen torsoni. 30e kirpparilla niin en voinut vaan jättää sinne. tilaakaan sille ei ole, muttakun halvalla sai :) ylleen se on saanut äitiyspaidan josta ei pitänyt tulla äitiyspaita :D siihen pitäis keksiä jotain muotolaskoksentapaista että näyttäis edes vähän hyvältä päällä. mutta aika hyvä tuli kun ajattelee että se on ihan omasta päästä tehty. kangas löyty kirpparilta hintaan 1€ kpl ja ostin kaks. ;)

viime viikonloppuna oltiin häissä. jälleen kerran oli mukava laittautua nätiks ja mennä viettämään laatuaikaa ilman lasta (ei sillä etteikö Liamin kans vietetty aika olis laatuaikaa) ja jopa Sligikin tuli mukaan! ihanaa! tanssittiin ja naurettiin ja tunnettiin olevamme vastarakastuneita.

ja hyvännäkösiäki oltiin!

tarviiko sanoo että en menny tuon näkösenä? :D